

## Chittenden County Opioid Alliance Community STAT Action Team BPD, 1 North Ave, Sept 22, 2016, 8:30-10:00am

## **Agenda**

Welcome and Intro Exercise 10 mins CA (8:40-8:50am)

What is CCOA- overarching model 15 mins CA (8:50-9:05am)

Collective Impact- Martha give an example (?) Why is this different than collaboration- show slide One pager hand-out- show slide

What is CommSTAT- overview and video 30 min BDP (9:05am-9:35am)

Video as a model that Burlington will adapt to fit our city

Breaking new ground- how and why

Value and common interest

Key data points-actual data and then the vision of what the data could look like (SFF & EF)

Police story-show slide of a face- data and example of the process (PP)

5 key points-slide presentation

Agreement/Ground Rules/Procedure-Empanelment Form

Right people in the room 10 min JH (9:35am-9:45am)

Representation from organizations Human services -what makes sense

Will follow-up with who should come to 10/27/16- send Cathy your rep name

Questions and Answers 10 mins BDP (9:45-9:55am)

Closing and Meeting date schedule 5 mins CA (9:55-10am)

Next meeting Oct 27, 2016, 8:45am, BPD Once every 3 weeks

2 hours